Φαλάσαρνα: Οικόπεδο με Πανοραμική Θέα για Ξενοδοχείο Seafront Plot, Falassarna Prime Development Land, Chania

Χανιά, Δήμος Κισσάμου, Φαλασαρνά
Πωλείται
2.500.000 €

Eνα πολύ μεγάλο οικόπεδο με τεράστια οικοδομική δυνατότητα & επιδότηση ξενοδοχειακής κατασκευής στα Φαλάσαρνα! Πωλείται πολυεπίπεδο οικόπεδο 20746,64 τμ (!) με δυνατότητα δόμησης έως 4000 τμ (για ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Πλάτανο πάνω από την περίφημη παραλία Φαλάσαρνα στη δυτική Κρήτη. Χάρη στην πολυεπίπεδη κλίση του μπορεί κάποιος να χτίσει ακόμη περισσότερα από 4000 m2. Το ακίνητο προσφέρει υπέροχη ανεμπόδιστη θέα στα Φαλάσαρνα, στους γύρω ελαιώνες και στα βουνά. Έχει πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένο δρόμο με κεντρικό δίκτυο δίπλα. Η παραλία Φαλάσαρνα απέχει 4χλμ. Η πόλη της Κισσάμου με όλες τις ανέσεις απέχει μόλις 10χλμ. Τα Χανιά απέχουν 47χλμ. και το αεροδρόμιο 65χλμ. Ο ιδιοκτήτης έχει κάνει αίτηση για επιδότηση για ανέγερση ξενοδοχείου, η οποία θα αποκτηθεί σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας! ...................................................................................................................................................................................................................... For sale a terraced plot of 20746,64 sqm (!) with a building allowance of up to 4000 sqm in Platanos above the famous Falasarna beach in western Crete. Thanks to its terraced layout you can build even more than 4000 m2. The property offers great unobstructed views of Falasarna, of the surrounding olive orchards and mountains. It has access from an asphalt road with mains next to it. Falasarna beach is 4 km away. The town of Kissamos with all amenities is only 10 km. Chania is 47 km away and airport 65 km. The owner has applied for a subsidy for a hotel construction, which will be soon obtained. For further information please contact us directly!

Είδος
Οικόπεδο
Τ.μ.
20746
Περιοχή
Φαλασαρνά
Χαρακτηριστικά
  • Κωδικός ακινήτου:
    OHAS259
  • Είδος:
    Οικόπεδο
  • Εμβαδόν:
    20746μ2
  • Τιμή:
    2.500.000 €
  • Περιοχή:
    Χανιά, Δήμος Κισσάμου, Φαλασαρνά
  • Δρόμος:
    Άσφαλτος
  • Είδος εδάφους:
    Εύφορο
  • Κλίση εδάφους:
    Αμφιθεατρικό
  • Ποσοστό κάλυψης (%):
    10
  • Προσανατολισμός:
    Βόρειος
  • Πρόσοψη (μ.):
    45
  • Συντελεστής δόμησης:
    0,186
  • Τ.μ. κατοικίας:
    360
  • Τ.μ. κτίζει:
    4000

Χάρτης

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; ή κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2102205676 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και πατήστε το μπλέ κουμπί "Αποστολή". Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο
Εντολή Υπόδειξης Ακινήτου
×

Το παρόν email αποτελεί και εντολή υπόδειξης αγοράς του ακινήτου που με ενδιαφέρει και που για πρώτη φορά μου υποδεικνύετε από εσάς το μεσιτικό γραφείο "RE1" και ουδέποτε μου το έχει δείξει κάποιος άλλος. Σε περίπτωση αγοράς στο όνομα μου ή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας μου ή στο όνομα συνεργάτη ή συνεταίρου μου ή από εταιρεία στην οποία είμαι μέλος και αφορά το παραπάνω ακίνητο στο σύνολο του ή τμήματος αυτού, είμαι υποχρεωμένος να καταβάλλω τη μεσιτική αμοιβή 2,48% συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ, επι τις αναγραφόμενης τιμής την οποία θεωρώ εύλογη και όχι υπερβολική και παραιτούμαι από το δικαίωμα του άρθρου 707 Α.Κ. να ζητήσω μείωση από το δικαστήριο, και θα καταβάλω την ημέρα του συμβολαίου. Επίσης αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι η εντολή είναι απρόθεσμη και το παραπάνω μεσιτικό γραφείο μπορεί να ενεργήσει και για λογαριασμό του αντισυμβαλλόμενου του.

Δηλώνω επίσης ότι έχω λάβει γνώσει ότι ο εντολοδόχος μου τηρεί βάση του ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 τα προσωπικά μου στοιχεία και συναινώ στην με οποιαδήποτε τρόπο επικοινωνία μεταξύ μας. Το μεσιτικό γραφείο «RE1» δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον μετά την αγορά σε ένα από τα προαναφερόμενα ακίνητα. Συμφωνείται από τα συμβαλλόμενα μέρη, ότι για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή κατά την εκτέλεση της παρούσας συμβάσεως, είναι αρμόδια τα Δικαστήρια του Πρωτοδικείου Ηρακλείου Κρήτης.

Η παρούσα εντολή ισχύει και με (e-mail ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και παρέλαβα στο e-mail μου αντίγραφο της εντολής μου αυτής.

Υπογραφή
Καθαρισμός