Πωλείται καταπληκτική βίλα με πισίνα και θέα Σίβας Ματάλων Amazing villa for sale with pool and view of Sivas Matalon

Ηράκλειο, Δήμος Φαιστού, Σίβας
Πωλείται
650.000 €

Στις παρυφές του χωριού Σίβας, σε οικόπεδο 2500 τ.μ., αυτή η υπέροχη-μοντέρνα βίλα θα καταπλήξει τους επισκέπτες. Η βίλα είναι μια ολοκαίνουργια κατασκευή που συνδυάζει μοντέρνα αρχιτεκτονική με πέτρα και ανοιχτόχρωμους τόνους που ταιριάζουν αρμονικά με το περιβάλλον. Με συνολική επιφάνεια 120 m2, το ακίνητο αποτελείται από ενιαία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι με πρόσβαση στον χώρο της εξωτερικής πισίνας, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια με ντουζιέρα. Στον εξωτερικό χώρο της βίλας θα βρείτε μια ευρύχωρη πισίνα και ένα καθιστικό με πέργκολα για στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά σας, ενώ ένα μπάρμπεκιου ολοκληρώνει αυτή τη μοναδική κατοικία. Το ακίνητο περιβάλλεται από ελαιόδεντρα και προσφέρει υπέροχη θέα στο τοπίο του χωριού Σίβας και στους λόφους. Επιπλέον, η βίλα προσφέρει επιπλέον δικαιώματα δόμησης 80 περίπου για την ανέγερση ξενώνα, καθιστώντας την μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία για όσους αναζητούν να χαλαρώσουν στην κρητική ύπαιθρο. Situated on the outskirts of Sivas village, on a plot of land of 2500 sqm, this magnificent-modern villa will amaze the visitors. The villa is a brand new construction that combines modern architecture with stone and light tones that fit harmoniously with the environment. With a total surface of 120 m2, the property consists of an open plan-fully equipped kitchen, a living room with access to the outdoors pool area, 2 spacious bedrooms and two bathrooms with shower. On the outdoors of the villa we find a spacious swimming pool and a sitting area with a pergola for relaxing times with your family, while a BBQ completes this unique residence. The property is surrounded by olive trees and offers magnificent views to the landscape of Sivas village and the hills. In addition, the villa offers further building rights of 80 approximately for the construction of a guest house, making it a unique investment opportunity for those who are seeking to relax in the Cretan countryside.

Είδος
Μονοκατοικία
Τ.μ.
120
Περιοχή
Σίβας
Χαρακτηριστικά
  • Κωδικός ακινήτου:
    1796
  • Είδος:
    Μονοκατοικία
  • Εμβαδόν:
    120μ2
  • Τιμή:
    650.000 €
  • Περιοχή:
    Ηράκλειο, Δήμος Φαιστού, Σίβας
  • Ενεργειακή κλάση:
    Έκδοση σε εξέλιξη
  • Έτος κατασκευής:
    2024
  • Μπάνια:
    2
  • Οικόπεδο (τ.μ.):
    2500
  • Όροφοι:
    ισογειο
  • Τ.μ. εξωτ. χώρου:
    2380
  • Υπνοδωμάτια:
    2
  • Πισίνα

Χάρτης

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; ή κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2102205676 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και πατήστε το μπλέ κουμπί "Αποστολή". Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο
Εντολή Υπόδειξης Ακινήτου
×

Το παρόν email αποτελεί και εντολή υπόδειξης αγοράς του ακινήτου που με ενδιαφέρει και που για πρώτη φορά μου υποδεικνύετε από εσάς το μεσιτικό γραφείο "RE1" και ουδέποτε μου το έχει δείξει κάποιος άλλος. Σε περίπτωση αγοράς στο όνομα μου ή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας μου ή στο όνομα συνεργάτη ή συνεταίρου μου ή από εταιρεία στην οποία είμαι μέλος και αφορά το παραπάνω ακίνητο στο σύνολο του ή τμήματος αυτού, είμαι υποχρεωμένος να καταβάλλω τη μεσιτική αμοιβή 2,48% συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ, επι τις αναγραφόμενης τιμής την οποία θεωρώ εύλογη και όχι υπερβολική και παραιτούμαι από το δικαίωμα του άρθρου 707 Α.Κ. να ζητήσω μείωση από το δικαστήριο, και θα καταβάλω την ημέρα του συμβολαίου. Επίσης αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι η εντολή είναι απρόθεσμη και το παραπάνω μεσιτικό γραφείο μπορεί να ενεργήσει και για λογαριασμό του αντισυμβαλλόμενου του.

Δηλώνω επίσης ότι έχω λάβει γνώσει ότι ο εντολοδόχος μου τηρεί βάση του ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 τα προσωπικά μου στοιχεία και συναινώ στην με οποιαδήποτε τρόπο επικοινωνία μεταξύ μας. Το μεσιτικό γραφείο «RE1» δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον μετά την αγορά σε ένα από τα προαναφερόμενα ακίνητα. Συμφωνείται από τα συμβαλλόμενα μέρη, ότι για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή κατά την εκτέλεση της παρούσας συμβάσεως, είναι αρμόδια τα Δικαστήρια του Πρωτοδικείου Ηρακλείου Κρήτης.

Η παρούσα εντολή ισχύει και με (e-mail ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και παρέλαβα στο e-mail μου αντίγραφο της εντολής μου αυτής.

Υπογραφή
Καθαρισμός